Няма никаква драма със сградата на Чаталджа. Това коментира в

...
Няма никаква драма със сградата на Чаталджа. Това коментира в
Коментари Харесай

Асен Василев за Чаталджа: Има опит да се нанесе репутационна щета срещу мен

Няма никаква драма със постройката на „ Чаталджа ”. Това разяснява в предаването „ На Фокус ” с Лора Крумова министърът на финансите Асен Василев. Сградата е купена от компанията, от която аз съм излязъл още преди да вляза в първия длъжностен кабинет на Румен Радев през 2021 година. Сградата е купена с банков заем.

" Не мисля, че има скандал. Има опит да се нанесе репутационна вреда против мен, за което завеждаме дело против Чобанов и " Бird ", тъй като изнасят погрешна информация.

Според Василев това е серия от офанзиви, които вървят против него. Той посочи, че преди Коледа и Нова година те са били свързани с професионалната му работа и осъществяването на бюджета, а в този момент офанзивите вървят към жълтия набор.

Василев добави, че наетата от „ Продължаваме промяната ” лобистка компания е имала за цел да отбрани ползите на българската страна. Той посочи, че това е станало обществено и транспарантно.

„ Никога не съм желал да бъда вицепремиер, няма и да бъда ”, разяснява още Василев. Той посочи, че дали ще бъде вицепремиер след ротацията ще бъде решено от Народното събрание, а главната политика, която организира е финансовата.

" Важно за всички жители е какво се случва с техните приходи, какво ще се случи с финансите на страната ", сподели още финансовият министър.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР