Няма никаква драма. Просто трябваше да се изчистят някои формулировки

...
Няма никаква драма. Просто трябваше да се изчистят някои формулировки
Коментари Харесай

Христо Иванов: Няма драма, няма бавене, няма буксуване

Няма никаква драма. Просто трябваше да се изчистят някои формулировки по текстовете. При нас от страна на " " и трите партии са приели предложение да поддържат по този начин препоръчаното съглашение и състава и структурата на Министерски съвет. Това съобщи съпредседателят на " " Христо Иванов  Христо Иванов Роден е на 13 септември 1974 година в София. Христо Иванов е магистър по право от Софийския пред публицисти в Народното събрание.

Той добави, че към момента не е конкретизирана дата, на която да бъде подписано съдружното съглашение.

Тече естествен работен развой. Става дума за четири разнообразни партии и обединения. В този смисъл ще се пробвам да бъда малко по-спокоен. Уточняваме тематики, няма нито една която да е препъникамък. Българска социалистическа партия са предложили избрани законодателни начинания в обществената политика, които ние ще проучваме и разясняваме, обясни още Иванов.

Той отхвърли внушенията в медиите, че договарянията са надали не забуксували.

Не мисля, че процесът се бави или буксува. Вие медиите сглобявате картина и създавате някакви упования. Може да има леко отсрочване, само че не е поради буксуване. Всичко е в един естествен работен порядък. Проблем няма, полемиките не престават, увери Христо Иванов  Христо Иванов Роден е на 13 септември 1974 година в София. Христо Иванов е магистър по право от Софийския.

Депутатът за следващ път акцентира, че промяната в правораздаването е едно от сплотяващите звена в обединението и още веднъж прикани основният прокурор Иван Гешев да си подаде оставката, "за да не държи повече сътрудниците си заложници ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР