Няма никакъв вариант ГЕРБ да подкрепят в нищо четворната коалиция

...
Няма никакъв вариант ГЕРБ да подкрепят в нищо четворната коалиция
Коментари Харесай

И ГЕРБ направили много глупости, но новите били тъпи и упорити

Няма никакъв вид ГЕРБ да поддържат в нищо четворната коалиция " Продължаваме промяната ", Българска социалистическа партия, " ИТН " и " Демократична България , безапелационен е първият човек в ГЕРБ Бойко Борисов. " След ареста няма да подкрепим държавно управление с Киро Петков, в случай че ще да става въпрос за папата. Това е решение на изпълнителната комисия, не мое ".

Това съобщи на среща с партийния актив в Добрич водачът на ГЕРБ. По традиция в изявлението си той покри всички настоящи тематики в страната, съпоставяйки ги с достиженията на ГЕРБ в предходните ръководства.

" Ние също правихме огромни нелепости. И ние по тази причина в този момент сме добра партия, тъй като сплавта сред млади, остарели, положителни адвокати, хора с голям опит, са в една зала. Няма никакъв недостатък в това, че има и млади политици. Но няма по-лошо от тъп и твърдоглав човек. Това е най-голямата вреда.

Но в същото време прикани - не е време за нови избори, тъй като чакал " да се срутен до дъно. " Нека стои още Киро. Те би трябвало да останат до дъно, с цел да се срутен до дъно, другояче техните настойници ще ги съживят. "

" Вчера Асен Василев споделил - " обухме гумени ботуши, лопати, кирки, багери, с цел да почистим България ". Абе, за една година една плочка не сте поставили. Кое изринахте? ", влезе в тематиката с парите за пътища Борисов, съгласно който тематиката била употребена за към Има Такъв Народ, нещо, което съобщи в петък и Тошко Йорданов.
 Даниел Митов: Коалицията се пука по шевовете и има вяра на личната си агитация
Даниел Митов: Коалицията се пука по шевовете и има вяра на личната си агитация

Кой споделя истината в тази ситуация РСМ, пита зам.-председателя на ГЕРБ

" Искали да платят 50%, а след това да рекетират за останалите. Коя част от тези 50% от една права е законна и коя ще платят тъкмо и коя ще оставят? И за какво имаме Министерство на регионалното развитие, като Народното събрание ще подписва. В комисията по корупцията е Дани Митов, Тома Биков, Ани Александрова, Маноил Манов. Сиреч идва правата за заплащане и тези строители, тези извънредно движимости в строителството лица, взимат една химикалка, стартират да ревизират фактури, взимат ядки от пътищата, ритат мантинелите, чегъртат багра. И тогава Дани Митов бърше очилата и почват да парафират ", описателно-ироничен бе експремиерът.

Не спести и рецензия по отношение на политиката ни по отношение на Северна Македония и. " Ние направихме контракт за добросъседство, при президента Радев има цялостен консенсус от всички политически диалози. Искаме от тях да изпълнят контракта в частта с езика на омразата. От външния министър през вчерашния ден разбрахме, че няма никакъв прогрес. Петков споделил, че има голям прогрес. Ако лъжеше за първи път, щяхме да повярваме. "

" Бях водач на Балканите. Нямаше събитие без мен. Да не съм поканен - парадокс! Президентът Вучич идваше да ми се моли на мен ", посочи в същото време миналите си геополитически достижения Борисов.

Абсурдно съгласно Борисов било и държанието на премиера към обстановката с моряците ни в Мариупол, които, оказа се, взаимно със подкрепяните от Русия сили на ДНР.

" Ако различен министър председател си беше разрешил такива изказвания, щеше да бъде размазан . Радев е доста интелигентен и принципен и ние изядохме шамарите поради това, като аз имам главната виновност. Той единствено преди две седмици, като стана въпрос да се изгони Митрофанова, той сподели - тогава какво ще стане с моряците? Сиреч тогава е била в ход интервенцията сред президентството и съветската страна за освобождението на моряците. И тъй като Кире е схванал, че нещо става в последния миг, не знае защо става въпрос, не са му ясни игровите схеми... "
 Атанасова прикани Кирил Петков да си се върне към търговията на дребно
Атанасова прикани Кирил Петков да си се върне към търговията на дребно

ГЕРБ излезе с декларация във връзка решението на Софийския областен съд, че ареста на Бойко Борисов е противозаконен

Що се касае пък до, Борисов окачестви този акт като оскърбление по отношение на личността на депутата и рекет от страна на сътрудниците на Има Такъв Народ . И още веднъж попита - за какво в случай че считат, че Каримански не става за началник на централната банка, към момента е ръководител на бюджетна комисия в Народното събрание. " Асен Василев и Каримански се съдят сега. Като внася Василев актуализацията на бюджета в комисията, какво се случва? Внася бюджета и хипотетично в него ден отиват на съд? "

Подробно бе разкритикувана политиката на страната и в икономическата и енергийната сфера. Като в същото време Борисов бе безапелационен - в случай че ГЕРБ били на власт, цената на тока както за бита, по този начин и за производството, щяла да остане същата. При горивата пък щели да понижат Данък добавена стойност и решат казуса, щели да парират и растежа на газа и така нататък

" Няма кой да оправи страната след тяхното ръководство . Трябва да пристигна глупак, да ореже всички обществени разноски. Не знам дали и Дянков би пристигнал ", установи към края на речта си ръководителят на ГЕРБ.
 Двайсетина младежи от ГЕРБ подредиха дамаджани пред Министерство на вътрешните работи и ги овикаха
Двайсетина младежи от ГЕРБ подредиха дамаджани пред Министерство на вътрешните работи и ги овикаха

Те развяха плакати и повикаха " оставка ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР