Няма неизплатени пенсии и великденски надбавки. Винаги е имало всички

...
Няма неизплатени пенсии и великденски надбавки. Винаги е имало всички
Коментари Харесай

Калина Константинова: 100% от потърсените пенсии са изплатени


Няма неизплатени пенсии и великденски надбавки. Винаги е имало всички пари, които са нужни. Процесът е книжен.

Това сподели в Народното събрание заместител министър-председателя по дейно ръководство Калина Константинова, която дава отговор на депутатски въпроси по отношение на положението на „ Български пощи “ - неизплатените заплати на чиновниците, хакерската офанзива и изплащането на пенсиите.

„ Ако има изолирани случаи, то не е поради спънка, която стопира или липса на пари. 100% от потърсените пенсии са изплатени “, безапелационна бе тя.

По отношение на разплащането на сметките Константинова изясни, че това е пазарна услуга, която „ Български пощи “ дава.

„ Това обаче не е извънредна услуга, която единствено пощите оферират. Има още доста други места, където хората могат да си платят сметките “, посочи тя.

„ В този ред на мисли още остарялото управление още на третия ден от хакерската офанзива, виждайки нейния мащаб и вредата, която нанесе, изпрати писмо по моя молба до всички сдружения, които да бъдат предизвестени, че не се знае какъв брой време ще отнеме възвръщането на тази услуга “, изясни още Калина Константинова.

Нейна инспекция е посочила, че от две от най-големите сдружения има и удостоверение, че на никой няма да бъдат спрени сметките в по-отдалечените места.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР