Няма научна методика, с която да може да предвидите дали

...
Няма научна методика, с която да може да предвидите дали
Коментари Харесай

Учени разкриха какво е общото между жените, които изневеряват

Няма научна методика, с която да може да предвидите дали гаджето/съпругата ви ще ви бъде вярна, само че учените излязоха с доктрина за общото сред дамите, които кръшкат. И това е симулираният оргазъм, уверени са създателите на „ Human Female Orgasm As Evolved Signal “.

„ Фалшивият оргазъм се асоциира с женската невярност и полова неудовлетвореност от страна на дамата във връзката “, настояват те.

Направено е изследване, в което присъединяване са взели над 700 дами. Тези които признали, че симулират оргазъм, дали отговор и позитивно на въпроса дали изневеряват и дали се замислят за това. Интересното е, че постоянно половинките на тези дами имат вяра, че задоволяват изцяло партньорките си. 85% от мъжете са уверени, че са на равнище в леглото и съумяват да доведат половинката си до върха, твърди национално американско изследване на половото здраве и държание.

Най-добрият метод да разберете дали тя симулира оргазъм е като се научите да разпознавате по кое време получава същински оргазъм. Сигналите за това са забележими малко преди постигане на върха.

„ Дланите са горещи, а долната част на корема топла. Погледът е съвсем изцъклен, като че ли е омагьосана, а тялото се отпуска като желе “, твърди в книгата си The Tao of Love and Sex авторката Йолан Чанг. В добавка следете за:

- забързано дишане;

- учестяване на сърдечния ритъм;

- очевидно стопляне на цялото тяло;

- стягане на коремните мускули;

- туптене и стягане на вагиналните мускули.

По време на оргазъм матката и вагината получава приблизително сред 10-15 контракции, всяка от които продължава към 8/10 от секундата, написа Tialoto. Ректалният сфинктер също получава контракции – сред 2 и 5. По време на всички тези контракции цялото тяло се напряга и доста от мускулите се свиват в конвулсии, в това число тези на ръцете, краката, врата и лицето.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР