Няма нарушения с адресните регистрации в деветте общини в Кюстендилско,

...
Няма нарушения с адресните регистрации в деветте общини в Кюстендилско,
Коментари Харесай

Не откриха нарушения с адресните регистрации в деветте общини в Кюстендилско

Няма нарушавания с адресните регистрации в деветте общини в Кюстендилско, съобщи пред Българска телеграфна агенция регионалният шеф Александър Пандурски след завършилата инспекция по Закона за адресните регистрации.

Областният шеф сподели, че не са открити съществени нарушавания. " Става въпрос за несъществени нарушавания, които не въздействат върху нищо ", сподели Пандурски.

Касае се главно за случаи с поданици на ромски махали в Кюстендил и Дупница, където самите регистрации са осъществени без нужното количество документи, само че неведнъж там и жилищата нямат регистрации, разясниха от регионалната администрация за Българска телеграфна агенция.

Предстои систематизираният отчет да бъде изпратен на Министерския съвет.

За да бъде обезпечено заслужено и законно осъществяване на изборния развой в изборите за общински съветници и за кметове на 29 октомври, бяха формирани комисии, които да извършат инспекции за съблюдаване на условията за осъществяване на адресна регистрация или смяна на адрес. В състава на комисиите влизат чиновници от съответната общинска администрация, представители на регионалната администрация, на териториалните структурни звена на Министерството на вътрешните работи и на дирекция " Гражданска регистрация и административно обслужване ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР