Няма намеса от страна на работодателските организации за отстраняваето на

...
Няма намеса от страна на работодателските организации за отстраняваето на
Коментари Харесай

Петкова отрече за натиск за отстраняването на Петър Илиев от НЕК

" Няма интервенция от страна на работодателските организации за отстраняваето на Петър Илиев. Това е чисто управническо решение на новия съвет на шефовете на Българския енергиен холдинг (БЕХ) ".

В това увери енергийният министър Теменужка Петкова, която отговори на въпрос на водещия на утринния блок на БТВ за какво е бил уволнен някогашният изпълнителен шеф на НЕК Петър Илиев.

Петкова въпреки всичко призна, че работодателските организации са имали определение забележки към работата на НЕК, само че напън за отстраняването на Петър Илиев не е имало. Енергийният министър се похвали, че сега даже имат един " в действителност един доста добър разговор ".

Тя уточни, че в никакъв случай и по никакъв мотив не е оказван напън върху някого от ръководителите в енергетиката. " От страна на висшестоящи или от страна на Министерство на енергетиката в никакъв случай не е имало напън към който и да било от дикреторите на сдруженията в границите на групата на Българския енергиен холдинг ", акцентира енергийният министър.

Теменжука Петкова увери, че всички имат свободата да извършват своите отговорности като шефове и ръководители на съвета на шефовете на избраните структури. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР