Няма начин поне веднъж да не сте чували репликата „Тук

Няма начин поне веднъж да не сте чували репликата „Тук ...

На какво мирише сексът?.


Няма начин поне веднъж да не сте чували репликата „Тук мирише на секс”. Ако някога сте били на купон и случайно сте влезли в стая, в която някой е правил секс, знаете, че има доста отчетлив аромат. Ако трябва да сме честни, това е въпрос, върху който доста хора са размишлявали, пише actualno.com.
Първата съставка на този аромат е потта.
В крайна сметка, наистина ли е добър сексът, ако никой от вас не се поти? Сладкият аромат на упорита работа и постоянство. И докато самата пот е без мирис, бактериите, които виреят в различни области на тялото, променят този факт. Всъщност, потта на един човек мирише различно под мишниците, по гърба и около гениталиите. Тук важна роля играе и облеклото, което носите. Ако мъжът е обут в боксерки от недишаща материя, а вие имате чорапогащник - крайният резултат няма да е най-приятният.
Втората съставка, която изгражда аромата на секс, е латексът и лубрикантът.
Помирисали ли сте някога презерватив? Не мирише много готино. Но комбинацията от латекс, триене и телесни течности създава доста сериозен мирис.

На трето място идва ароматът на вагиналната флора.
Той е различен в зависимост от „месечното състояние” на жената. Преди и след цикъл се усеща по-желязна миризма, напомняща на кръв, докато овулацията придава сладникав привкус.

Източник: fakti.bg