Няма начин да не сте забелязали колко актуални са каубойските

...
Няма начин да не сте забелязали колко актуални са каубойските
Коментари Харесай

4 стилни начина да носите каубойски ботуши тази зима

Няма метод да не сте забелязали какъв брой настоящи са каубойските ботуши тази година. Но с изключение на просто да ги носим върху чифт тесни дънки със завързана карирана риза на кръста, доста ни се желае да накараме наклонността да работи и с по-градски визии. За благополучие, открихме няколко стилни метода, които са разрушили кода за триумф на каубойските ботуши. Най-хубавото от всичко е, че няма съответен жанр, който да цари.

Единственото изискване, що се отнася до долната част на облеклото, е да се придържате към тесни дънки, клинове и други вталени кройки. А ето и с какво друго можете да комбинирате ботушите.
Бяла риза

Нека стартираме с основите – вместо да залитате в стилове вид „ дивия Запад”, комбинирайте вашите кафяви или черни ботуши с бяла риза. Резултатът е ужасно комбиниране сред същински каубойски жанр и градски изискан.

Карирано палто

За да разберете по какъв начин да съчетавате щампи като експерт, би трябвало да започнете с плътна основа като черна рокля, бяла тениска и типичен дънки. След това можете да тръгнете „ навън”, залагайки на занимателни карета, зеброви линии или color block.

Макси рокля

Дългите, по-свободни рокли ще бъдат водещи и през 2022 година, тъй че заложете на обичаните си модели.

Блейзър

Блейзър и каубойски ботуши са идеалната композиция за вечерна среща – прави положително усещане, без да основава чувство, че сте се „ престарали”.

Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР