Няма начин да не сте намирали перце от птица. В

...
Няма начин да не сте намирали перце от птица. В
Коментари Харесай

Какво означава, когато видим птиче перо?

Няма метод да не сте намирали перце от птица. В дома си, на улицата или измежду природата. И в това на пръв взор няма нищо необичайно. Птиците летят, а перцата им от време на време сами падат от крилете или тялото им. Но знаете ли, че в предишното те са били знак на свободата. Това е и повода да ги виждаме върху главите на индианците, по шапките на ловците и даже на шапките на натруфените дами.

Спомнете си и приказките за Жар-птица или Феникс, с цел да се убедите, че птиците са творения на природата с по-особен статут. Ето за какво няма нищо необичайно в това, че птичите пера са натоварени със смисъл, който или сме не запомнили, или на който не обръщаме внимание. Нашите предшественици са вярвали, че птичето перо носи прокоба.

Ако откриете гълъбово перо, това дава обещание единствено положително. Особено, в случай че цветът му е изцяло бял. Този знак споделя, че всичко, което сте замислили, ще бъде безпроблемно изпълнено, а в живота ви ще царят мир и успокоение. Намереното перо ще ви носи благополучие и вие може да го поставите в чантата или в джоба на якето си. Перцето ще притегли шанс във всичките ви бъдещи каузи.

Цветното перо ви споделя, че вие сте любимец на ориста. Ако го намерите, смятайте, че това е подарък от горната страна. Той защищава от злоба и зли очи.

Има страни, в които перото може да бъде и талисман за вашия дом. Ако на балкона вятърът донесе гълъбово перо, тогава вашите небесни покровители Ангелите хранители ви дават знак, че вие ще имате шанс и благоденствие в фамилията. Ако перцето е бяло, можете да извършите личен талисман от него и да го поставите над вратата.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР