Няма мораториум върху лекарства, а временна мярка на НЗОК. Новите

...
Няма мораториум върху лекарства, а временна мярка на НЗОК. Новите
Коментари Харесай

Борисов: Давам телефона на министър Ананиев, ще има лекарства

Няма мораториум върху медикаменти, а краткотрайна мярка на НЗОК. Новите медикаменти ще бъдат купувани от министерството на опазването на здравето, а не от касата, след решение на специфична комисия към Министерство на здравеопазването.

Това изясни министър Кирил Анананиев по Дарик, откакто министър председателят Бойко Борисов му даде телефона по време на своето изявление в предаването " Годината ". Ананиев посочи, че в случай че комисията реши, молекули ще се заплащат за всеки, за който няма друго лекуване. 

Министър Ананиев е при премиера, дружно с сътрудника си от Министерство на регионалното развитие Николай Нанков, стана ясно още от думите на двамата. ГЕРБ няма представтел в КЕВР, с цел да няма спекулации по повишаването на водата, само че не може да се полива с питейна вода, разяснява Борисов във връзка вчерашния митинг против повишаването на водата в 14 града. 

Можем да си позволим безвъзмездна вода за най-бедните, тъкмо по тази причина Нанков е при мен, сподели още Борисов. 

Бих избрал за политик на годината Томислав Дончев, съобщи министър председателят. Той акцентира, че има два стожера в ръководството - Цветанов в Народното събрание, и Дончев в държавното управление. 

Думите на 2017 година за мен са " мир " и " Балкани ". Договорът с Македония е основен. 15 минути, откакто със Заев подписахме контракта, и Могерини, и Туск изрекоха поддръжката си за него, тъй като всички знаят какво значи това. Положихме доста старания с сътрудника Заев, седнахме двамата, взехме решение основните въпроси. Сега с Ципрас и Заев работим интензивно, с цел да решим казуса, който разделя Гърция и Скопие, изясни Борисов.  
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР