Няма много неща, които Лорън Санчес да не може да

...
Няма много неща, които Лорън Санчес да не може да
Коментари Харесай

Лорън Санчес с ново поприще

Няма доста неща, които Лорън Санчес да не може да прави - от работата като новинарски кореспондент до това да се научи да ръководи хеликоптери и да сътвори своя лична авиационна компания. Но тя споделя, че най-новото й начинание, издаването на първата й детска книга, е фантазия, която се е родила в главата ѝ от няколко десетилетия. 
 Лорън Санчес на 54 година - за какво всички приказват за външния тип на годеницата на Джеф Безос
Късата тениска за 4500 $ на Лорън Санчес, за която всички приказват

За разлика от някогашната Макензи Скот, актуалната половинка на милиардера знае по какъв начин да притегли внимание

" Имам тази концепция отдавна ", споделя 54-годишната Санчес пред People за първата си книга The Fly Who Flew to Space, която ще се появи в книжарниците в Съединени американски щати на 17 септември.

" Но беше малко по-различно, когато си го представях преди доста години. Тогава ставаше дума за муха, която се заклещва в хеликоптер. Всъщност по това време се учех да пилотирам хеликоптери и това ми се случи в действителност. Помислих си: " О, вижте тази дребна муха, която лети.` "

Същата вечер Санчес споделя на децата си за дребната муха, която взима със себе си да се вози. " Няма ли това да е страхотна детска книга? Мухата може да види всички тези невероятни места, когато е в хеликоптера с мен ", спомня си думите си журналистката, притежател на Еми. През годините концепцията ѝ си остава, само че защото животът й се трансформира дружно с колегата ѝ Джеф Безос, някак естествено се трансформира и сюжетът. " Когато Джеф отиде в космоса, аз си споделих: " Тази муха би трябвало да отиде в космоса ", прибавя тя.
 Лорън Санчес и принц Хари с обща фотография с Джеф Безос и Джон Траволта
Какво свързва Лорън Санчес с принц Хари

Двамата са в звездна компания

Все отново концепцията си остава единствено концепция до новогодишната нощ преди няколко години, когато тя си слага обещания и цели за бъдещето. " Винаги има такива решения от вида " Искам да бъда благ, желая да бъда добър човек ", само че се пробвах да измисля нещо друго, което мога да направя ", споделя тя. " Тогава синът ми Евън сподели: " Мамо, за какво не напишеш онази книга, за която постоянно приказваш? " Казах: " Добре, това ще бъде една от задачите ми! След като го кажете на глас, изключително пред децата си, би трябвало да започнете да пишете. Написах я в границите на шест месеца, откакто заявих, че ще го направя. "

The Fly Who Flew to Space, която към този момент е налична за предварителна поръчка, наблюдава историята на Флин -муха, която не е най-хубавата в учебно заведение, само че все пак желае да преследва фантазиите си да стане астронавт. Един ден, до момента в който изследва ракетната компания по пътя в Западен Тексас, Флин се озавава на ракетен транспортен съд, който инцидентно излетява с Флин на борда. Флин намира нови другари в лицето на астронавтите, а също по този начин научава за Земята, нейните скъпи запаси и за какво се нуждае от отбрана.

Санчес, която отбелязва, че книгата ще бъде издадена и на испански език, споделя, че харесва, че е съумяла да включи няколко толква значими послания в една брошура с картинки. " Една от тематиките е, че всеки учи по друг метод и даже в случай че учебното заведение е мъчно, това не значи, че няма да можете да преследвате фантазиите си ", споделя тя. " Друго нещо е, че Флин се издига и вижда света, а по-късно слиза и осъзнава, че в действителност желае да помогне за спасяването на планетата. Друга значима тематика е приобщаването. Астронавтите приветстват Флин в, което смятах за значимо ", разкрива още Санчес. 
 Лорън Санчес и звездното празненство за рождения ден на Джеф Безос
Секси алена рокля и празненство за милиони - изненадите на Лорън Санчес нямат край

Бъдеща брачна половинка за образец

Постъпленията от всяка продажба на книгата ще отидат в интерес на организации, които са профилирани в ранното обучение в STEM (обучение, което е фокусирано върху просвета, технологии, инженерство и математика), както и организации, които дават запаси на деца, борещи се с дислексия и други обучителни увреждания.

Що се отнася до самото писане,  споделя, че е сюрпризирана какъв брой мъчно се е оказало, изключително откакто има толкоз доста опит в писането.

" Хората може би не помнят или може би не осъзнават, че съм писала през цялата си кариера ", споделя тя. " Когато бях кореспондент, написах всичките си истории, а по-късно, когато бях водещ, би трябвало да пиша още веднъж от самото начало. Така че пиша от в действителност дълго време - просто в никакъв случай не съм писала книга до момента ", разкрива половинката на Джеф Безос и добавя, че е разкрила, че това по никакъв начин не е елементарен развой, само че макар го намира за доста занимателно прекарване.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР