Няма много добри новини от това правителство, Шенген ще е

...
Няма много добри новини от това правителство, Шенген ще е
Коментари Харесай

Димитър Ганев, “Тренд”: ГЕРБ, ПП-ДБ и ДПС ще продължат да се надцакват до март

Няма доста положителни вести от това държавно управление, Шенген ще е мастичен, което не е задоволително, еврозоната остава на отдалеченост от България, това разяснява по Нова нюз политологът от “Тренд ” Димитър Ганев. Той изясни, че това е повода да се пристъпи към демонтажа на Паметника на руската войска в столицата. Това деяние няма да реши спора сред евроатлантическото болшинство и партии като “Възраждане ” и Българска социалистическа партия, безапелационен беше той.

Политологът предвижда, че шумните спорове сред сътрудниците в ръководството ще продължат доникъде на февруари, когато ще стартират договаряния за ротация на държавното управление.

“ГЕРБ, ПП-ДБ и Движение за права и свободи ще продължат да се надцакват ”, съобщи Димитър Ганев. Той беше безапелационен, че устното съглашение да се сменят единствено Мария Габриел и акад. Денков, а министрите да останат същите, няма да се съблюдава.

Въпросът е какъв брой и кои ще са новите министри, акцентира политологът.



Яница Петкова от “Галъп ” разяснява, че в края на годината би трябвало да се покаже някакъв триумф, по тази причина се демонтира паметника. Тя беше скептична, че разновидността Борисов да оглави държавното управление, а Делян Пеевски да влезе в кабинета е действителен. “Това беше изпусната имитация и се разяснява, тъй като е забавно ”, сподели тя. Петкова обаче акцентира, че ГЕРБ засага мълчат за Мария Габриел като министър председател след ротацията.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР