Няма мистерия с осми спасен пътник от горящия автобус на

...
Няма мистерия с осми спасен пътник от горящия автобус на
Коментари Харесай

Последно: 45 са жертвите в катастрофата на „Струма“


Няма тайнственост с осми избавен пасажер от горящия рейс на Автомагистрала „ Струма “. Починалите са 45, а не 44, както бе обявено през вчерашния ден от представителя на основния прокурор Сийка Милева. Това е конкретизирано след спомагателен оглед на авариралия рейс. Намерено е едно едно тяло.

Първоначално бе оповестено, че 7 души са избавени, а 45 са умряли, тъй като общо в рейса по лист са пътували 52 души. Вчера от прокуратурата обявиха, че са разпознати 44 натрупа, по тази причина се предлогаше, че може да има още един оживял.

Няма осми оживял, удостовери през днешния ден зам.-главният прокурор Борислав Сарафов, който е и шеф на Националната следствена работа.

Сарафов сподели още, че командированите в Скопие следовател и прокурор ще останат там най-късно до неделя. Те би трябвало да донесат документите, обвързвана с авариралия рейс и ДНК профили на роднините на починалите. Веднага по-късно ще стартира и идентифицирането на жертвите на случая.

Вчера стана ясно, че авариралият рейс не е минал митническа инспекция на граничния пунк на излизане от Северна Македония. Днес е открито, че нито един от четирите рейса на „ Беса транс “, които са пътували дружно, не е бил провеен. Причината е, че системата работела постепенно, изясни шефът на македонската митническа администрация Славица Кутиров.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР