Няма ленти в Борисовата градина и Южен парк днес, а

...
Няма ленти в Борисовата градина и Южен парк днес, а
Коментари Харесай

Без ленти в големите паркове

Няма ленти в Борисовата градина и Южен парк през днешния ден, а следобедното дъждовно време вероятно бе повода и за дребното хора в тях, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Кметът на София Йорданка Фандъкова моли жителите да съблюдават еднопосочното придвижване и разпоредбите за разходка в парковете. Остават в действие и възбраните за сядане на пейките и за потребление на детските и спортни уреди.

Зорница живее до Борисовата градина и установи, че няма ленти, през днешния ден няма и доста хора поради времето. На въпроса дали трябваше да се затварят парковете, тя дава отговор по този начин: “От една страна не, тъй като хората би трябвало да излизат на чист въздух и да се движат. От друга страна не съм доста уверена в дисциплината на българите. Подозирам просто, че щяха да се скупчат доста хора на едно място “. Сега тя споделя, че вижда такава дисциплинираност. „ Поне през вчерашния ден видях, през днешния ден няма хора “, сподели тя с усмивка. Жената мисли, че отхлабването на ограниченията би трябвало да е последователно и внезапно не би трябвало да става.

В Южния парк срещаме Антоний, който счита, че е прелестно, че са отворени парковете, той през днешния ден не е видял ленти. „ Днес особено не мога да ви кажа, само че през вчерашния ден хората бяха доста дисциплинирани. Бях и в Борисовата градина и хората бяха доста дисциплинирани и доста рационални “, сподели мъжът. Колкото до носенето на маски, съгласно него в затворени пространства може би бяха оправдани, само че другояче било несъмнено безпричинно.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР