Няма лекар в страната, няма лекар в Европа, който да

...
Няма лекар в страната, няма лекар в Европа, който да
Коментари Харесай

Д-р Николова: Няма лекар в страната, който да е съгласен за разпускане на мерките

Няма доктор в страната, няма доктор в Европа, който да каже, че е склонен да се разхлабен ограниченията. Нормално е да желаеме да се задържат тези ограничения, с цел да можем да запазим човешкия живот. Това съобщи в NOVA общопрактикуващият доктор доктор Гергана Николова.

„ На ден губим 156 индивида, за 10 дни са 1500, за 20 дни – 3000 индивида, които няма да посрещнат Коледа към този момент в никакъв случай. Разбирам и другата страна, здравната система е претрупана, разбирам и другите, които не могат да работят. Те би трябвало да бъдат обезщетени уместно за това, че няма да работят “, посочи доктор Николова.

„ Защото като спреш на един човек работата, би трябвало да му осигуриш препитанието. Трябва да запазим освен човешкия живот, тези 3000 индивида до Нова година, само че и хората да запазят човешкото, светлината. И такава отплата би трябвало да дадем и на театри, и на кина, и на туристически дестинации, с цел да оцелеят “.

За антигенните проби, чиито резултати ще се регистрират в статистиката на Единния информативен център от 21 декември, тя е уверена, че би трябвало да се вършат в специфичните центрове за пациенти с COVID-19.

“За ноември чакаме да получим парите. За антигенните проби ще кажа единствено едно – моят кабинет е в огромна болница, не мога през вчерашния ден да върша проби на пациенти с Коронавирус, а през днешния ден да се срещам с деца. Има центрове Коронавирус – там отиват единствено тези хора. Никога не смесваш потока, това сочи науката “, безапелационна бе доктор Николова.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР