Няма лек за очите ми. Опитах всичко — народна медицина,

...
Няма лек за очите ми. Опитах всичко — народна медицина,
Коментари Харесай

Сашка Васева: Няма спасение за очите ми!

„ Няма лек за очите ми. Опитах всичко — национална медицина, лекуване, баяния, всичко. Атрофирал очен нерв не се лекува ”. Това показа певицата Сашка Васева във връзка положението си, научи HotArena .

От предходната година се знае, че изпълнителката има проблеми с очите. Тя самата показа това във „ ВИП Брадър ”, където даже отхвърляше задачи поради влошеното си здраве. В последна сметка едвам преди месец Сашка заяви какъв брой е съществено ситуацията в реалност.

„ Атрофията на зрителния нерв е нелечимо заболяване, мъчно ще има избавление за мен. Не мога да легна и да се предам, би трябвало да съм мощна поради децата ми ”, споделя изпълнителката, написа " България през днешния ден ".

Васева добавя, че е пробвала какво ли не, само че има една последна вяра. Певицата не желае да споделя нищо, до момента в който не види резултат, само че дава обещание, че в случай че се оправи ще показа тайната си, с цел да могат и всички други в нейното състояние да намерят амнистия.

Васева призна, че непрекъснато поддържа връзка с децата си и се учи да не я одобряват като болен човек, а наедно с тях. Тя на няколко пъти посочи, че не се усеща неработоспособен и няма да кандидатства за ТЕЛК.

„ Вярвам в Бог и знам, че това е тестване. Децата ми ми споделят, че желаят да съм мощна, да се покажа като борбеното момиче, което те знаят. Не желая хората да ме съжаляват. Точно в тези моменти нуждая се от тяхната поддръжка.

Когато си на върха имаш потребност от уединение, само че когато си на дъното, сърцето ти изпитва потребност да получава обич. Не желая да крънкам обич от хората, а да я получавам безплатно. Моите другари са моите почитатели и тъкмо в този момент е моментът да разгадавам на тях ”, сподели преди време Васева.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР