Няма лабаво при нея - сватби до дупка и това

...
Няма лабаво при нея - сватби до дупка и това
Коментари Харесай

Няма лабаво: Зара от Биг Брадър отново стана булка!

Няма лабаво при нея - сватби до дупка и това е! Да, Зара от Биг Брадър още веднъж стана младоженка и към този момент носи семейството Лахиф. Това оповести самата тя в профила си в мрежата и явно е повече от щастлива.

Новият й брачен партньор също е състезател (не сме и очаквали да е различен, поради манията на Зара към фитнеса и спорта) и се споделя Макс Лахиф. Той е състезател на ръгби и е много известен в средите си. Зара още не е разказала по кое време и по какъв начин са се срещнали, дори не го беше показвала като свое гадже, само че... знаем я, че е експанзивна и с това е известна.

Точно поради буйния си характер тя съумя да омае преди години и починалият към този момент Христо Сираков. Ицо Стоте манекенки на няколко пъти признаваше, че Зара е една от дребното дами, които са съумели да влязат в съзнанието му и връзката му с тях не е била просто креватно развлечение.

Преди сегашния си нов брак, Зара също беше омъжена. Тя няколко години беше брачна половинка на австралиеца Ерик Уотсън, също състезател, само че взаимното им общуване изтрая относително малко. Двамата обясниха, че не си паснали като характери и... бракоразвод.

Колкото до самата младоженка, от много време тя е полудяла до цялостно вманиачаване по фитнеса и най-много по силовите тренировки. Благодарение на това се снабди с искрено мъжко тяло, че и лице, а потребителите не й икономисаха мнението си.

 

Тагове: Зара Христо Сираков Зара от Биг Брадър булка сватба Ицо Стоте манекенки фитнес Ерик Уотсън Макс Лахиф
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР