Няма кой да замести това управление и това го знае

...
Няма кой да замести това управление и това го знае
Коментари Харесай

Цитат на деня: Няма кой да замести това управление и това го знае всяко дете

Няма кой да замести това ръководство и това го знае всяко дете.

Това разгласи предаването " Панорама " на Българска национална телевизия министър председателят Бойко Борисов. Отговорът му бе на въпрос дали в традиционноно си послание почетният ръководител на Движение за права и свободи е показал поддръжка към ръководството. (Цялото слово на Доган четете тук.)

Доган е един умен човек, 27 година е в ръководството и самичък схваща какво би станало, в случай че вотът на съмнение, който ще внесе Българска социалистическа партия през януари, успее, добави Борисов.

И алените соцагенции демонстрират, че ГЕРБ е водеща политическа мощ. И вместо да изкараме за 6 месеца дребен най-малко положителен дял, ние ще си изкараме кирливите ризи, уточни Борисов, който нееднократно укорява опозицията, че внася вота, когато България ще бъде ръководител на Европейски Съюз.

На въпрос дали ръководството е устойчиво откакто вицепремиерът Валери Симеонов на няколко пъти се оплаква, че е бил измамен, министър председателят уточни, че в диалог сред двамата не е ставало дума за оставка и напомни, че е бил принуден от " Обединени патриоти " да се подпише, че 4 година няма да подава оставка и уточни, че всеки човек си е със свое мнение.

При нови избори няма по-добро от това да се сътвори, като се изключи че ще счупим страната за няколко месеца, заключи обстановката Борисов.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР