Няма кой да спре Новак Джокович на Australian Open, смята

...
Няма кой да спре Новак Джокович на Australian Open, смята
Коментари Харесай

Виландер: Няма кой да спре Джокович


Няма кой да спре Новак Джокович на Australian Open, счита някогашният №1 в света Матс Виландер. Анализаторът на Eurosport разяснява формата на деветкратния шампион в Мелбърн и подчертава върху това, че всичките му противници до момента са изглеждали доста комфортни.

„ Естествено, че има разлика сред това да играеш 1/4-финал против Федерер, Надал или Мъри, в сравнение с против Рубльов. Но друго е по-важно – какъв брой акуратен в играта си е Новак “ – сподели Виландер.

„ Честно казано, гледайки стиловете на тези, които Джокович към този момент победи, нещата наподобяват кошмарно. За сърбина беше доста елементарно, допускам. Той можеше да си разреши да прави разнообразни неща “.

Новак се класира за полуфиналите, справяйки се с Андрей Рубльов. Така той записа трети триумф в четири мача с него, като единствената му загуба беше нанесена през предходната година на шампионата в Белград. 

„ Не мога да се сетя за нещо, което би могло да тормози Ноле. Трябва да излезе някой с доста мощен сервис като Джон Иснър или човек като Ник Кирьос, който да афектира играта му и от самото начало да го гони в резултата. В момента Джокович се е абонирал за линиите на корта, по какъв начин въобще съумява!? “ – приключи Виландер.

В идващия кръг носителят на 21 трофеи от шлема ще играе с американеца Томи Пол.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР