Няма кой да дърпа конците на проекта Продължаваме промяната, декларира

...
Няма кой да дърпа конците на проекта Продължаваме промяната, декларира
Коментари Харесай

Даниел Лорер от Продължаваме промяната: Президентът не дава хора за този проект

Няма кой да дърпа конците на плана " Продължаваме промяната ", заявява в " Лице в лице " по bTV Даниел Лорер, който е измежду основателите за партията на Кирил Петков и Асен Василев. Той отхвърли да е налице спор на ползи. Лорер е някогашен консултант на Петков в министерството на стопанската система, а брачната половинка му Виолета Лорер е заместник-министър на финансите при Асен Василев.
Още по тематиката
Даниел Лорер уточни още, че зад новата партия има " нулев политически инженеринг и доста възторг " . " Президентът не дава хора за този план и не взе участие в този план ", сподели още Лорер. Той удостовери, че новата групировка дава поддръжката си за Румен Радев и посочи като главен мотив за това признателността си към него.

" Президентът Радев сътвори служебно държавно управление и му даде опция да работи без интервенция, това е нещо, което извънредно доста ценим. Даде опция на огромна част от нас да създадат значими неща за България ", разяснява Даниел Лорер.

" Нашата упоритост е да работим с хора и отляво, и отдясно ", формулира той желанията на бъдещата групировка на двамата служебни министри. И добави, че ще работят дружно с тези, които са за премахването на корупцията и реализирането на правосъдната промяна, както и за справедливото разпределение на приходите в страната.

" Ние се превърнахме в политици последните 24 часа и работим по 24 часа, с цел да произведем тази стратегия ", разяснява той в отговор на въпроса по кое време ще бъде подготвена платформата на " Продължаваме промяната ", само че не уточни период.

Лорер призна още, че е бил измежду основателите на " Да, България " , също като Кирил Петков.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР