Няма контакти между ГЕРБ и Възраждане - това коментира в

...
Няма контакти между ГЕРБ и Възраждане - това коментира в
Коментари Харесай

Костадинов: Има решение в американското посолство за кабинет с ГЕРБ, ПП, ДПС, ДБ и Български възход

Няма контакти сред ГЕРБ и " Възраждане " - това разяснява в " Денят стартира с Георги Любенов " водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов.

Според него има решение в американското посолство за основаване на кабинет с присъединяване на ГЕРБ, Политическа партия, Движение за права и свободи, " Демократична България " и " Български напредък ". Той подчертава, че значимите тематики за българите сега са цените на ток, газ, храни, както и дали България ще се намеси във войната в Украйна. По думите му спорът ще се разгори още.

" Възраждане " ще работи за опазване на българския лев, като за задачата ще упорстват за референдум по тематиката. Костадин Костадинов сподели, че имат упоритостта да преосноват и да ръководят България.

Той разяснява, че даже посланиците на Русия и на Беларус да бъдат поканени, те няма да участват на откриването на 48-ото Народно заседание. По думите му към този момент седмица се занимава обществото с тази тематика, като това е " тотална инфантилизация и дебилизация на българската политика ".

“На този декор страната умира “, сподели Костадинов и даде образец с демографската рецесия - намаляващото и застаряващ. Бюджетът на страната се пука по шевовете, сподели още водачът на " Възраждане ".

Огромна част от обществото реагира по този начин - от дълго време трябваше да се направи това. Това разяснява Костадинов във връзка това, че на конференция след изборите съобщи, че не желае да приказва пред публицисти от " Дневник ", " Капитал ", КлубZ, Медиапул и други

По думите му при последваща опция ще призове още веднъж публицистите от тези медии да изоставен, тъй като няма по какъв начин да стоят на една маса с хора, които по думите му прокарват непознати ползи. На апел на водещия Георги Любенов да се извини, Костадинов отхвърли да го направи и добави, че приема тези медии като свои съперници от американското посолство.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР