Няма конструктивни пречки Паметникът на българо-съветската дружба в района на

...
Няма конструктивни пречки Паметникът на българо-съветската дружба в района на
Коментари Харесай

Паметникът на българо-съветската дружба във Варна може да бъде възстановен

" Няма градивни спънки Паметникът на българо-съветската дружба в региона на " Почивка “ във Варна да бъде възобновен и да може да се посещава от хората “.

Това сподели за Фокус арх. Огнян Каменов, който е наследник на проектанта на оборудването – арх. Камен Горанов. По думите на експерта, паметникът на " Почивка “ на практика е здрав, защото е построен напълно от бетон и стомана. 

" В момента паркът се посещава от доста хора и това е доста хубаво, само че паметникът, който има доста забавни пространства и панорамна тераса, е пропуснат и оставен на произвола на ориста “, уточни проектант Каменов. 

Според него оборудването се отличава с необикновено забавни и скъпи архитектурни пространства, които заслужават да бъдат забелязани от повече хора, а Варна дължи едно по-голямо внимание на този обект. Той призна, че разнообразни млади негови сътрудници са имали планове за бъдещето на оборудването през годините, само че всички те са останали в областта на архитектурните показа, без реализация. Според сина на Камен Горанов, паметникът е даденост, с която малко градове в България и даже в света разполагат.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР