Няма конкурс за красота у нас, който да не е

...
Няма конкурс за красота у нас, който да не е
Коментари Харесай

Люлин избра своята нова Мис! Конкурсът не се размина без скандал...

Няма конкурс за хубост у нас, който да не е изопачен от някой скандал. Така беше и с състезанието за Мис България с избора на Радинела Чушева, по този начин е и с избора на Мис Люлин. 

Виж още: В Люлин си избраха миска! Идва ли ред на ''Мис Плеймейт Люлин''?

Новата Мис Люлин се споделя С. Вълкова. Как ѝ е цялостното име, не знаем, само че значимото е, че точно в нея е лентата на топ хубавицата на емблематичния столичен квартал. 

Виж още: Новата Мис България украси Малдивите! Отново се заяде с злобарите

" Е, не!!! Стига бе ", ядосват се поданици на Люлин. " Голяма покруса ", гласи различен коментар. " Тотал вреда ", пък трети.

Виж още: Коя е Теодора Мудева, новата ''Мис България''? Виж пътя й до короната

Всъщност състезанието се организира в заведение в квартала и събра доста страсти, безредици и в последна сметка усмивки. Въпреки позитивните страсти, които личат и от фотосите, новоизбраната миска се наложи да пусне коментар в отговор на рецензиите.

" Относно мненията, които са изписани по мой адрес, благодаря ви хора за " топлите чистосърдечни думи ", проличава си че сте много щастливи в живота си и разискването на моята визия ви е приоритет и не сте съумели да задържите завистта от успеха ми ", заяде се от своя страна въпросната С. Вълкова.

" Всяка заслужаваше да завоюва, само че избраха мен. Относно короната, че е тежка, по този начин е, само че аз съм я заслужила с достойнство, с деликатност и с прелест. Истината, е че е " По добре да си обект на злоба, в сравнение с индивид на жал ", приключва тя.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР