Няма коалиция между никой, което е големият проблем на този

...
Няма коалиция между никой, което е големият проблем на този
Коментари Харесай

Димитър Вучев, общински съветник от ГЕРБ-СДС: Проблемът на София е липсата на управляваща коалиция

" Няма коалиция сред никой, което е огромният проблем на този съвет, би трябвало да се знае какви са уговорките, какви са границите за ръководство. Основната причина за това да няма коалиция е най-голямата група - ПП-ДБ-СС. Трите обединения не пожелаха да има, което ще ни вкара в един много тежък мандат. Това съобщи в ефира на PrimeTime общинският консултант от ГЕРБ-СДС Димитър Вучев по отношение на работата на новия общински съвет в София и дали най-сетне той ще проработи, откакто три месеца не съумя да избере ръководител.  

" Опозицията сме в границите на този мандат, в основата си ще демонстрираме по какъв начин се ръководи столицата. Най-голямата група има всички лостове и механизми да направи болшинство. Важното е да се прави работа, не е толкоз значимо кой ще оглави комисията по бюджет и финанси ", уточни той във връзка връщането на решението за управлението на комисиите в СОС.  

Относно новия бюджет на София, Вучев разяснява, че " в 95% се препотвърждават плановете от предходното ръководство на столицата ". 

" Всички видяхме какво се случи, всички групи бяха " за ", т.е. всички бяхме забъркани в това начинание. Това е политическа офанзива, държим на настояването си за оставка на регионалния шеф Вяра Тодева ", добави той. 

" Силно се надявам в четвъртък да има финално решение и комисиите и столичният общински съвет да проработи най-сетне ", добави Димитър Вучев. 

Целия диалог във видеото. 

 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР