Няма коалиция ИТН, ГЕРБ, ДПС, Възраждане. Това е сиатуативна коалиция.

...
Няма коалиция ИТН, ГЕРБ, ДПС, Възраждане. Това е сиатуативна коалиция.
Коментари Харесай

Томислав Дончев отрича: Няма коалиция ИТН, ГЕРБ, ДПС, ”Възраждане”

Няма коалиция Има Такъв Народ, ГЕРБ , Движение за права и свободи, ”Възраждане ”. Това е сиатуативна коалиция. В последно време ръководителят на Народното събрание е по-агресивен и скапе положителното усещане. Това съобщи Томислав Дончев от ГЕРБ и изясни това обединяване против Никола Минчев с днешното му държание по въпроса за закритото съвещание на Народно събрание за районен съд Македония.
Ще забележим - по този начин отговори на въпрос дали ще поддържат Ива Митева за началник на Народното събрание зам-председателят на ГЕРБ при промяната на Минчев.

" Не запознат съм задкулисие ", сбит бе той и на този въпрос.

Дончев разказа метафорично властта на Политическа партия и обединението: " Има едни филми с един подобен род, където едни супер герои идват от космоса да избавят едни планети, които са в неволя, и като си свършат работата, отново от космоса се появява един огромен транспортен съд и ги отнася да избавят други планети. В сходна обстановка супер героите свършиха това, което можаха и е време да се качат на огромния галактически транспортен съд, правилните им помощници да им помахат за сбогом, и да вървят да избавят други планети. "

Мотивите за вота на съмнение са над 12 страници. В тях има единствено цифри и данни от публични източници. Оттук нататък всеки опит за удължение на живота на кабинета се трансформира в тъга за всички. Основният проблем на това ръководство е корупцията и развращаването на всички системи “, счита Томислав Дончев , представен от ФрогНюз.

Снимка: стоп кадър/БТВ
 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР