Няма какво да се прикрие от моята дейност. Това каза

...
Няма какво да се прикрие от моята дейност. Това каза
Коментари Харесай

Борисов за публикациите, че си е купил гръцки остров: Ако се докаже, ще си подам оставката

Няма какво да се прикрие от моята активност. Това сподели министър-председателят Бойко Борисов преди днешното държавно съвещание по отношение на неизлъчен епизод от предаването " Часът на Милен Цветков " по Нова телевизия от 25 юни, в който е щяло да се разяснява тематиката дали министър председателят си е купил остров в Гърция.
Борисов се обърна към един от операторите на Нова с думите: „ Умолявам ви – дали се цензурирате, дали се автоцензурирате, само че апелирам ви не ми забърквайте името. Каквото желаете пускайте, каквото желаете правете, само че да ми замесвате името, не е почтено. Всичко, което има подправено, да го пуснат - все ми е тая . Защото рано или късно истината излиза. Имате прелестни проверяващи публицисти, пуснете ги да отидат да ревизират и в случай че е истина, ще дойда и ще си оставя там оставката . Но не издевателствайте по този начин върху мен. Няма какво да се прикрие от моята активност. И аз имам семейство и те гледат “, съобщи Борисов, представен от организация " Фокус ".
Припомняме, че на 24 юни в Брюксел министър председателят разяснява пред публицисти, че гръцки медии са разгласили информация, че си е купил остров в Гърция. „ Гръмнали гръцките медии, че съм купил остров в Гърция – просто нещастни, долни лъжци жълти. Мръсници. 100 души да му повярват на това. Ни остров, ни демон, ни неистина. Лъжа след неистина ", съобщи тогава Бойко Борисов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР