Няма какво да се лъжем - в момента времената са

...
Няма какво да се лъжем - в момента времената са
Коментари Харесай

Идея за коледен подарък за любимия човек, който не изисква пари

Няма какво да се лъжем - сега времената са сложни за доста хора, а коледните дарове са една по никакъв начин дребна сума, с която би трябвало да се разделим. Смисълът на Коледа не е в това да дадеш безценен подарък, а нещо от сърце, което значи доста и в действителност би оставило диря в сърцето на другия човек. В тази публикация ще ви споделим една прелестна концепция, с която може да зарадвате своята половина, без значение дали е мъж, или жена. 
Идеята е доста елементарна и може да бъде направена елементарно. Трябва ви лист, химикал, буркан, тиксо и доста въображение, както и обич. Можете да извършите ранглиста от вида - 365 неща, които да създадем дружно до идната Коледа, 365 аргументи да те обичам или някаква друга сладка тема. След като изберете точната концепция, започнете да си ги записвате. Излишно е да споделям, че е мъчно да съчините 365 разнообразни къси текста, само че може да сложите и някакви дребни прозаични неща - да вземем за пример да извършите палачинки дружно, да се излежавате през целия ден, да ядете закуска в леглото и такива сладки неща. 
 Най-добрите дарове за въздушните зодии – Близнаци, Везни, Водолей Най-добрите дарове за въздушните зодии – Близнаци, Везни, Водолей
След като към този момент преминахме през всички останали детайли е време да обърнем внимание и на трите въздушни зодии - Близнаци, Везни и Водол...

И вашата половинка всеки ден би трябвало да тегли по едно листче от буркана, на което да вижда или нещо, което да извършите дружно или пък причина за какво го обичате. Може да бъде и нещо друго, само че сигурно ще може да е нещо, което да носи благополучие през цялата година. 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР