Няма какво да се крие, коалицията скърца, и то много

...
Няма какво да се крие, коалицията скърца, и то много
Коментари Харесай

От ГЕРБ-СДС разкриха: Коалицията скърца! ПП-ДБ искат да окупират властови позиции

„ Няма какво да се крие, обединението скърца, и то доста съществено. Желанието на сътрудниците от ПП-ДБ да окупират всички властови позиции е налице “, това сподели водачът на Съюз на демократичните сили – проф. Румен Христов.
„ Колко време не могат да бъдат назначения регионални и зам.-областни шефове, тъй като най-общо казано не се отстъпва нищо и се води борба за всяка позиция, което доста не го разбирам. Видяхте какъв брой взаимни отстъпки направихме ГЕРБ-СДС, с цел да се случи това държавно управление.
Имаме единствено един представител в изпълнителната власт и беше редно, по тази причина апропо водачът на ГЕРБ господин Бойко Борисов настояваше за съглашение, тъй като в случай че имахме съглашение авансово и се знаеше, че разпределението на регионалните шефове е по равно, щяха да бъдат изяснени кои са регионалните градове към едната политическа групировка, кои към другата, и ще се случи по по-лесно.
Затова тези дълги, от време на време по няколко стотин страници съглашения в Западна Европа, в старите демокрации ни демонстрират, че когато имаш нещо, което е написано, което показва какво се следва, е добър вид.
Независимо, че скърца обединението, за мен тя би трябвало да направи всичко допустимо и от позиция на събитията в Украйна, само че няма да се учудя, в случай че след локалните избори сътрудниците от „ Продължаваме програмата “ и „ Демократична България “, завоювали някакъв триумф, решат, че би трябвало да отидем по-рано на избори.
Надявам се това да не се случи, да изчакаме най-малко приемането на България в Шенген “, разяснява проф. Христов, представен от Фокус.
По думите му България е покрила всички механически критерии: „ Забележките са свързани с върховенството на закона. И не е инцидентно ние работим доста стремително, в случай че мога да употребявам този термин.
Всички промени, свързани с върховенството на закона промени в нашето законодателство, ще се случат, и се надявам, че в действителност от 1 август по въздух, в случай че мога по този начин да се изразя, а от 1 януари по суша и по вода ще бъдем приобщени към Шенгенското пространство “.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР