Няма как Ванга да бъде политически коментатор. Хората, които бяха

...
Няма как Ванга да бъде политически коментатор. Хората, които бяха
Коментари Харесай

Няма как Ванга да бъде политически коментатор, смята режисьорът Стилиян Иванов

”Няма по какъв начин Ванга да бъде политически коментатор. Хората, които бяха близки на Ванга, знаят, че тя в никакъв случай не е правила безапелационни и точни пророчества за политически водачи. Свободните тълкования не са почтени по отношение на паметта на един човек, който е оказал помощ на хората там, където църквата не е съумяла да възвърне вярата ”. Това означи режисьорът Стилиян Иванов, който е снимал филм за пророчицата.

Той уточни, че когато снимачният екип си е тръгнал от Ванга, тя споделила, че това, за което са отишли, ще стане.

" Във кино лентата вуйна Ванга споделяше това, за което ще приказваме. Не питахме ние. Тя държеше да каже, че най-важното нещо е другарството и, че хората ще са добре, когато спрат да си завиждат. Тя споделяше още, че неприятното отмина, а хубавото следва ", показа той.

Пред Bulgaria ON AIR режисьорът посочи, че българският народ е безбожен, само че религиозен.

" Що за нация е тази, която ще отдели 10 милиона лв. за позлатяване на кубета, а не примерно за обсерваторията в Рожен? Църквата не е равна на вярата. Църквата се отдели от хората. Тя взима отношение по политически угодни тематики, само че не приказва за хората ", безапелационен бе Стилиян Иванов.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР