Няма как в това състояние, в което се намират Славия

...
Няма как в това състояние, в което се намират Славия
Коментари Харесай

Кокала: Няма фаворит в мача между Славия и Левски

" Няма по какъв начин в това положение, в което се намират Славия и Левски, да има любимец ". Това разяснява в изявление за " Хоризонт " Емил Велев. Бившият треньор на " сините " и " белите " разяснява идното столично дерби от деветия кръг на efbet Лига, което е в неделя от 20:15 часа на стадион " Славия ".

" В момента не може да се употребява думата любимец сред Славия и Левски. Левски желаят да се избавят, а Славия е в нежелано място. Всеки влиза в срещата с друга настройка. Това е най-старото столично дерби. Винаги е имало конспирация в този мач, нека и в този момент бъде по този начин ", разяснява Кокала.

" Александър Тарханов е добър експерт. Надявам се, че той ще накара футболистите на Славия да играят по-добре и атрактивно. Това би трябвало да помогне. За Левски е загуба отсъствието на Борислав и Радослав Цоневи, които бяха оперирани. Особено отсъствието на Борислав ще си проличава. Надявам се, че със завръщането на Мартин Райнов нещата в средата на терена да се стабилизират. Очаквам Левски да е една концепция по-подготвен тим и да завоюва това издание на най-старото столично футболно дерби ", добави Кокала.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР