Няма как това, което се случва последната година, да не

...
Няма как това, което се случва последната година, да не
Коментари Харесай

Криминален психолог с най-черната прогноза за това, което очаква българите

Няма по какъв начин това, което се случва последната година, да не ни се отрази. Ще зачестят случаите на домашно принуждение, недай Боже, както и нападенията против пенсионери. Това сподели за Нова тв престъпният психолог Тодор Тодоров.

Помолен да разяснява случая, при който, той съобщи: "Ще зачестяват, тъй като, когато хората огладнеят, прибягват до облекчаване на инстинкти ".

"Има и други случаи за осъществяване на кражби на банки и така нататък По-скоро те се правят от мъже и това е забавното в тази ситуация. Ако дамата няма психологични отклонения или не е част от някоя незаконна група, това деяние е предизвикано от обезсърчение, тъй като няма различен метод да задоволи своите базови потребности ", сподели Тодоров.

Криминалният психолог разяснява и множеството набези против пенсионери.

"В по-малките обитаеми места постоянно има закононарушения, при които остарели хора стават обект на експанзия за взимане на пенсията им. Твърде е евентуално поради безработицата и затвореността, да ескалират тези процеси поради невъзможността човек да изразходи нападателните си импулси ".

"Локдаунът не би довел до съставяне на нов тип незаконни групи, тъй като нищо не се е случило със старите ", съобщи Тодоров.

"От СЗО прецизираха, че всеки пети човек, преболедувал коронавирус, има проблеми като тревога, бодърствуване и така нататък Има хора, които си споделят, че по този начин или другояче ще заловен болестта, и чакат. Моментът на очакване също се отразява, при другите хора друго ", сподели още той.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР