Няма как, отивайки на избори, да оставим КЕВР без председател,

...
Няма как, отивайки на избори, да оставим КЕВР без председател,
Коментари Харесай

Спорове в Народното събрание за избора на шеф на КЕВР


" Няма по какъв начин, отивайки на избори, да оставим КЕВР без ръководител, изясни Ива Митева от парламентарната естрада.

Тя насочи рецензия към бившите си сътрудници, че заради неприятна съдружна просвета са провалили работата на Народното събрание и вземането на значими решения. Обвини ги в аматьорщина. От първия ден наложихме мораториум върху цените - започнахме с противоконституционен акт и довеждане докрай с подобен, сподели Митева.

И добави, че сега в Конституционен съд са атакувани повече актове, признати от това Народно събрание, в сравнение с през 2020 година Юристката цитира конституционалист отпреди доста години, който приказва за " законодателен разврат ".

" Смешно е партия, която подмени вота на гласоподавателите, да приказва за съдружна просвета ", отвърна й Николай Ангов от Политическа партия. 

" Вашето време свърши, само че това не значи, че нямате право да се кандидатирате още един път и да се появите тук по-обучени ", обърна се Рамадан Аталай от към ръководещите. 

Аталай подлага на критика ръководещите, че " и откакто се разведохте с ръководството, продължавате да се държите надменно ", изключително в миг, когато са нужни значими решения.

" Продължавате ли я, приключвате ли я тази смяна, подкрепете това предложение. Поне не позволявайте на Кирил Петков да влезе и в нуклеарната енергетика ", сподели депутатът от към Политическа партия.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР