Няма как нормален човек да си държи пари и кюлчета

...
Няма как нормален човек да си държи пари и кюлчета
Коментари Харесай

Томислав Дончев: Няма как нормален човек да си държи пари и кюлчета в нощното шкафче

" Няма по какъв начин естествен човек да си държи пари и кюлчета в нощното шкафче. Това звучи съществено. Вярвам, че истината до дъно ще излезе нескрито. Вярвам, че се движим по сложния път на разкриването на истината. Ще се разбере, че всичко това е било скроено с политическа цел. Тези фотоси нито са основани инцидентно, нито са излезли инцидентно. "

Това съобщи в студиото на „ 120 минути “ по БТВ, Томислав Дончев от ГЕРБ.

„ Не бива българско държавно управление да бъде конструирано отвън България, тъй като това е извънредна отговорност на българските жители и на българските политици. Не бива вътрешни проблеми да се вземат решение посредством външни фактори. Най-големият грях на държавното управление е тоталното рушение на политическата система – трансфер на народни представители, с цел да се обезпечи поддръжка, връщане на политическите репресии “, добави той.

По думите му функциите в Народното събрание би трябвало да бъдат ясно обособени.

„ Кой ръководи и кой извършва отговорностите на съпротива. Не виждам причина от размиването на функциите. Да си в съпротива и малко да управляваш е непочтено. Това е бъг в системата на демокрацията ни. Никой не е споделил, че опозицията за всичко и непременно би трябвало да е срещу. Безкомпромисна, зла, свадлива съпротива не оказва помощ на никого. Тя би трябвало да е поредна, сериозна и градивна “, сподели още депутатът в ГЕРБ.

Според Дончев се е натрупало прекомерно доста напрежение към закуската (б.р. посланикът на Съединени американски щати у нас Херо Мустафа е събрала на работна закуска в резиденцията си депутатите от пет парламентарни партии).

Дончев добави, че той не е бил на среща.

„ Нормално е задачите на другарски страни да се интересуват от това, което става в България. Опитите за политическо инженерство не са най-правилните “, сподели още той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР