Няма как не българската прокуратура, българската постсоциалистическа държава, българската преддемократична

...
Няма как не българската прокуратура, българската постсоциалистическа държава, българската преддемократична
Коментари Харесай

Данаил Кирилов видя руската конституция като пример за правата на човека

Няма по какъв начин не българската прокуратура, българската постсоциалистическа страна, българската преддемократична страна по един или различен метод е обвързвана с историята. Така правосъдният министър Данаил Кирилов отговори на експлицитен въпрос дали се разграничава от отколешната позиция на Венецианската комисия, че прокуратурата ни е направена по постсъветски модел. Въпросът беше заложен от Полина Паунова (Радио " Свободна Европа " ).
По думите му, на 7 страни в конституциите главата за права на жителите била като тази в съветската конституция. Кирилов обаче не посочи кои тъкмо са тези страни, само че съобщи " търсете я тази глава във френската конституция ".
 Проф. Минеков: Проектът за нова Конституция ще ни приближи към азиатските диктатури Проф. Минеков: Проектът за нова Конституция ще ни приближи към азиатските диктатури
Трябва да срутим нашата Стена. Стената, издигнала се сред нас, жителите, и нашата страна, която е завладяна от незаконната група на...
Разчитам на един рационален, открит, безпристрастен, некорумпиран политически спор. Не мога да разгадавам на различен, с изключение на на гласовете на сътрудниците на ГЕРБ, продължи Кирилов, откакто беше запитан дали разчита на помощта на Движение за права и свободи. Припомняме, че ГЕРБ няма задоволително гласове независимо да внесе плана за Конституция – трябват 120 гласа, а за приемането на решение за привикване на Велико национално заседание трябват 160 гласа в Народното събрание.
Още: " "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР