Няма как накрая да не дойде Видовден. Точно преди да

...
Няма как накрая да не дойде Видовден. Точно преди да
Коментари Харесай

Бойко Борисов за фалита и бюджета: Няма как накрая да не дойде Видовден

„ Няма по какъв начин най-после да не пристигна Видовден. Точно преди да потегли видях какво приказва Асен Василев, само че Цветанка Ризова не посмя да го прекъсне “, разгласи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов във връзка извадения отчет за финансовото положение на страната и думите на Асен Василев.  

„ 12.4 е фискалния запас на 10 март 2023 година, като малко преди този момент има изтеглен заем от 3 милиарда, направете си сметка с какво ще се заплащат пенсии и всичко останало “, добави Борисов.  

„ Веднъж обраха хората през горивата, след това ги обраха през скъпия природен газ. Когато седмици наред Шишков и Демерджиев говореха единствено за ГЕРБ никой не сподели, че е предизборно. Сега като стана ясно, че няма пари в страната всички това приказват “, сподели пред медии водачът на ГЕРБ и добави, че се надява да не се допусне да се пипа валутни ръб. Той акцентира, че в този момент е излязла лъжата за еврозоната и истината за какво страната ни не е там.

„ Промяната “ нанесе вреди, които нямат коригиране. Това което би трябвало да се направи е да се работи доста, да се събират налози. Това, което демонстрират цифрите е, което и сме и говорили. Няма по какъв начин да лъжеш цифрите и тъй като услужливите медии мълчат оставят да приказват, че имало 16 милиарда лв. в хазната. Днес Асен Василев упрекна Радев и държавното управление му, че желаят да откраднат парите “, сподели още Борисов.



 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР