Няма как животът ни да не влезе в определена рутина,

...
Няма как животът ни да не влезе в определена рутина,
Коментари Харесай

Защо трябва да планираме секса?

Няма по какъв начин животът ни да не влезе в избрана рутина, съобразена с ежедневните ни действия. Ставаме, оправяме се, закусваме, отиваме на работа, пазарим, вечеря и лягаме да спим. А сексът?
Ами, когато остане време. И сили, най-много. Но това несъмнено не е печелившата тактика за един пълностоен полов живот. Както всичко друго в всекидневието, и интимното другарство има потребност от обмисляне. Според немски учени, това не го трансформира в скучно обвързване, а тъкмо противоположното.
Резултати от проучване, в което вземат участие близо 1000 двойки, демонстрират, че тези, които управляват изцяло живота си, получават по-голямо наслаждение от секса.
И го вършат по-често, тъй като в графика им постоянно има място за него. Най-малкото тъй като са съзнателни и виновни към половинката си и държат да изпълнят отговорностите към нея.
На пръв взор може да ни звучи необичайно да определим в кои дни от седмицата ще бъдем интимни с половинката. Най-малкото тъй като сексът е прекарване, което свързваме с страсти и усеща. А те не са от най-податливите на надзор.
Но има и друга позиция, която май ще се окаже печелившата. Да знаем, че тази вечер ще се развихрим в спалнята, може да бъде задоволителен тласък да се представим уместно на работното място. А и няма да имаме самообладание да се приберем тази вечер вкъщи.
Разбира се, разрешени са и отклонения от графика, които ще са още по-сладки, тъй като ще ги одобряваме като провинения. А неразрешеният плод си остава най-сладък.
С разграфяването на половия живот поддържаме неговата периодичност и си сътворяваме една сигурност, която ни е нужна в другояче несигурното всекидневие, написа Independent.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР