Няма как голяма част от българите да забравят датата 17

...
Няма как голяма част от българите да забравят датата 17
Коментари Харесай

На този ден преди 24 години: Емо отряза главата на петлите

Няма по какъв начин огромна част от българите да не помнят датата 17 ноември 1993 година. Мястото е Париж, стадионът " Парк де Пренс ", а на терена са селекциите на Франция и България. Срещата е от извънредно значение и за двата тима, а единствено победа прави работа на " лъвовете ".

При триумф те печелят билет за Мондиал 94, който е в Съединени американски щати, в случай че не - ще гледат огромния конгрес от домовете си.

Всичко стартира по страховит метод за Франция. " Петлите " откриват резултата посредством Ерик Кантона, като сюжетът наподобява ще се развие съгласно предварителните упования. На сцената обаче се появява Емил Костадинов.

Нападателят възвръща равенството още преди почивката, възползвайки се от центриране на Краси Балъков от корнер за 1:1. Уви, срещата е към своя край, а този резултат не прави работа на българите.

Давид Жинола обаче прибързва да центрира топка, която е овладяна от нашия тим, следв пас към Любо Пенев, а той с още един майсторски подобен извежда Емил Костадинов на добра позиция. Всички знаем какво следва - удар на Коща, 2:1, Париж е притихнал, а останалото е история...

Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР