,,Няма как да закрием Общинския съвет. Това е несериозно. Градът

...
,,Няма как да закрием Общинския съвет. Това е несериозно. Градът
Коментари Харесай

Хекимян за ПП-ДБ: Решиха да си направят неуспешен стрес тест, нещо като BG-ALERT

,,Няма по какъв начин да закрием Общинския съвет. Това е несериозно. Градът би трябвало да действа, работата му напълно скоро ще блокира. На това продължаващо първо съвещание виждаме, че най-голямата група и спечелилите изборите " Продължаваме промяната - Демократична България " и Спаси София не могат да поемат отговорност и не могат да излъчат болшинство. Дойдоха неподготвени още на първия работен ден. Защото договарянията трябваше да стартират преди първото заседание``, съобщи Антон Хекимян, общински консултант от ГЕРБ - Съюз на демократичните сили.

Припомняме ви, че през вчерашния ден СОС не съумя да избере собствен ръководител за трета поредна седмица.

,,ПП-ДБ (Спаси София) взеха решение да създадат несполучлив стрес тест. Решиха да се създадат на истински, нещо като BG-ALERT. Не предложиха Борис Бонев, с цел да забележим, че без него отново не ставало. Кое не става?”, попита Хекимян.

Еньо Савов от „ Българска социалистическа партия за България” също настоя да има работещ Общински съвет.

" Гледаме някакво ухажване – „ вие издигнете” и „ не, вие издигнете”. През това време Българска социалистическа партия издига претендент и ние призоваваме сътрудниците да го поддържат. Ние имаме покана от ПП-ДБ (Спаси София) и се явяваме на диалозите ", сподели общинският консултант.

Снимка: БГНЕС
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР