Няма как да забравите Гого от Сезон на Игри на

...
Няма как да забравите Гого от Сезон на Игри на
Коментари Харесай

Fitness couple: Ето с коя родна инфлуенсърка се събра Гого от "Игри на волята"

Няма по какъв начин да забравите Гого от Сезон на " Игри на волята ". Само за няколко месеца шампионът  по калистеника се трансформира във любимец №1 за спечелването на огромната премия на феновете на най-екстремното риалити у нас. Още през цялото време всички желаеха да стигне до огромния край, с цел да победи останалите играчи, които не заслужават толкоз доста първото място.

Виж още: Лукс, класа и благоденствие: Защо всички завиждат на Велина Узунова?

Безспорно риалити звездата поставя доста старания за тялото си и точно това е една от тайните за положителното му показване. Наскоро Гого показа какво включва дневното му меню за хранене. Ако се чудите каква е тайната, ето я – здравословно хранене и доста спорт. Без подозрение заслужаваше да бъде огромният победител.

Виж още: Какво се случи? Жалби валят против Дани от " Един за различен ", той поведе цяла война

Интересът към персоналния му живот също е голям. Е, дами, да знаете - Гого е свободен, тъй че в случай че желаете да впечатлите първенеца, който стигна до полуфинал в " Игри на волята ", сигурно ще би трябвало много да го впечатлите също с доста тренировки и фитнес умения. Или най-малко беше до този миг.

Виж още: На финалната права: Джулката съвсем подготвена с новия апартамент, сподели по какъв начин наподобява

В стори Гого показа видео по какъв начин тренира с Ваня Запрянова от предишния сезон на " Игри на волята " и несъмнено могат да стимулират даже най-големите мързели с уменията си. Не знам дали сред тях има нещо - въпреки всичко основните им ползи са в една сфера, много си отиват. 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР