Няма как да вдигнем с много цените в ресторантите. Работим

...
Няма как да вдигнем с много цените в ресторантите. Работим
Коментари Харесай

Алибегов: Работим със 70% спад при 100% разходи, държавната помощ я няма никаква

Няма по какъв начин да вдигнем с доста цените в заведенията за хранене. Работим със 70% спад при 100% разноски. Държавната помощ я няма никаква. Това показа в сутрешиня блок на NOVA ръководителят на Българската асоциация на заведенията Ричард Алибегов.

Той регистрира, че за момента има слаб интерес към резервациите за Нова година, само че се надява наклонността да се промени след 15-и декември.

Надяваме се да проведем диалози с новото държавно управление, тъй като се нуждаем от доста незабавен пакет от антикризисни ограничения, прикани Алибегов.

По отношение на зеления документ той разясни, че от бизнеса са го избрали пред разновидността от цялостен локдаун, само че при избрани условия, които обаче не били спазени.

,,В този смисъл зеленият документ навреди извънредно доста на нашия бранш'', сподели той.

Алибегов не спести рецензиите си по адрес на народните представители, които в последна сметка взеха решение да не употребяват зелен документ в Народното събрание.

Тези хора започнаха да се карат дали да вървят или да не вървят със документ, до момента в който ние изгубихме доста работна ръка. Ако в понеделник не почнат да вървят в Народното събрание със документ, да бъдат анулирани за всички. В момента с тези изказвания се нанесе голяма вреда на имунизационния развой, съобщи най-после той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР