Няма как да твърдиш, че ще прилагаш принципите “нулева толерантност

...
Няма как да твърдиш, че ще прилагаш принципите “нулева толерантност
Коментари Харесай

Атанасова от ГЕРБ също скочи на ПП-ДБ за предизборната им програма

Няма по какъв начин да твърдиш, че ще " прилагаш правилата “нулева приемливост към корупцията ” и “никой не е над закона ” при изискване, че си нарушил Конституцията, а корупционните схеми и медиаторите са етикет на ръководството ти през всички 232 дни! 

Няма по какъв начин да заявиш, че ще се " бориш с битовата престъпност и ще създаваш предпазена и обективна среда за живеене във всички обитаеми места в България; ", при изискване, че си разрушил системата на сигурността, а битовата престъпност, наркоразпространението, войната по пътищата, миграцията, обирите и убийствата са били всекидневие по време на дамаджаненото ти ръководство.

Няма по какъв начин да заявиш, че " обществения запас ще се разходва в интерес на обществото, а не на избрани политически и бизнес кръгове; ", при изискване, че си плащал по 16 400 лева.месечно заплащане и 140€ на час за...услуги под неверен ъгъл, а всички дами, мъже, братовчеди, баджанаци, балдъзи и т.н си уредил на държавна хранилка.

Няма по какъв начин да твърдиш, че " укрепваш правовата страна ", а си арестувал нелегално.

Няма по какъв начин да " създадеш нова Комисия за противопоставяне на корупцията " при изискване, че Рашкоff ти е бил литмус за битка с корупцията.

Няма по какъв начин да твърдиш, че ще избираш

" самостоятелни, транспарантни и отчетни регулатори ", при изискване, че към този момент си избирал такива в несъгласие с Конституцията. / КЕВР/

Няма по какъв начин да твърдиш, че ще " въвеждаш в българското законодателство всички промени, залегнали в Националния проект за възобновяване и резистентност на Република България. ", при изискване, че с " концепциите " си за НПВУ, съвсем си закрил " Мариците ", с цел да пробуташ батериите, Gemcorp и други корупционно - посреднически схеми.

Няма по какъв начин да твърдиш, че ще " въвеждаш механизъм за следствие на основния прокурор ", а когато към този момент се е дал своя вот подобен, да не си бил в залата на Народно събрание.

Няма по какъв начин да твърдиш, че ще правиш " Конституционни промени ", а комисията по конституционни въпроси, управлявана от теб да е провела 3 съвещания за 5 месеца и в никакъв случай да не е обсъждала промени в Конституцията.

Няма по какъв начин да излъжеш още веднъж! Това написа във Facebook Десислава Атанасова  Десислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 година в Дулово. По специалност е правист. Завършила е право, от ГЕРБ-СДС за програмата на ПП-ДБ. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР