Няма как да сте забравили онова щуро момиче от шоуто

...
Няма как да сте забравили онова щуро момиче от шоуто
Коментари Харесай

Помните ли Супер Бианка? Вижте как изглежда днес щурата блондинка и събдна ли се нейната американска мечта (СНИМКА)

Няма по какъв начин да сте не запомнили това щуро момиче от „ шоуто на Иван и Андрей “ – Супер Бианка. Усмихнахте ли се към този момент – да, същата онази лудетина, която преследваше кого ли не с микрофон в ръка. Облечена в паметния костюм на супер воин. Точно като на Супермен, единствено че на Супер Бианка в тази ситуация. И макар, че от толкоз доста време не сме я виждали на екран, тя съумя да се вреже в паметта ни с присъщото си възприятие за комизъм и безподобен жанр. Преди повече от шест години Бианка Илич отпътува за Америка. Изживя съществено разочарования тук. Първо се раздели с предаването на Иван и Андрей, по-късно и с годеника си Георги. „ Никога не сме се вричали с Иван и Андрей да прекараме живота си дружно. В последна сметка съм артист, нещата се развиват. Правиш нещо на едно място, след това отиваш на друго и си с други хора. Колкото до разваления годеж – не е имало отчаяние. Не знам за какво хората по този начин считат?! Не се деля с хората с отчаяние. Аз съм доста свестен човек и попадам все на такива доста разбрани хора. Не считам, че когато хората се разделят, би трябвало да има отчаяние, кавги и такива неща. С Георги напълно другарски взехме решение, че не сме един за различен, казахме си каквото имахме да си споделяме, разбрахме се, продължаваме да се чуваме понякога и това е “, изясни тогава обстановката Супер Бианка.
 Помните ли Супер Бианка? Вижте по какъв начин наподобява през днешния ден щурата русокоска и събдна ли се нейната американска фантазия (СНИМКА)

А какво прави сега това супер шантаво русо момиче?

Както стана ясно – към този момент живее в Америка. Но преди да отиде там, прекара известно време и в Непал. Когато се откри в Щатите потеглиха грозни клюки, че почнала да мие чинии в ресторант в Манхатън. Всъщност в действителност има огромна смяна в живота на Бианка – тя към този момент не е руса, а към този момент брюнетка. По-улегнала, зряла и даже по-хубава. Колкото до чиниите… Не единствено, че не ги мие (тези в ресторанта, не вкъщи), ами в противен случай. Сладураната се оказва една от малцината, които в действителност са сбъднали американската фантазия. Тя към този момент приключи влиятелния Lee Strasberg Theatre and Film Institute в Ню Йорк. Полезните познанства и геният са ѝ помогнали да пробие. Само за предходната година се е снимала в четири ленти. В „ Лyцифиана “ на режисьора Mаpĸ Дъглаc даже са ѝ поверили основна роля – на циганка. Животът в чужбина изпитал волята и опциите на актрисата. Там съумяла да осъществя планове и като сценарист, и като режисьор. Много се гордее с „ Портретът на Дориан Грей ” на театрална сцена. В него взе участие още един съотечественик – Андрей Станов.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР