Няма как да сте забравили Жулио Баптища. Животното. Така бе

...
Няма как да сте забравили Жулио Баптища. Животното. Така бе
Коментари Харесай

Жулио Баптища разкри най-великите си мачове

Няма по какъв начин да сте не запомнили Жулио Баптища.

Животното . Така бе наименуван поради страховитата си физика. Започва с професионалния футбол като опорен халф, а по-късно е преквалифициран на нападател. Притежава отличен мерник, а кинжалните му изстрели са покосили не един или двама вратари. Головете му към момента постоянно се споделят в известни фенгрупи в обществените мрежи. Баптища е занаятчия - или я вкарва с хубав и неспасяем удар, или не отбелязва изобщо, типично по бразилски.


" Златните " гении на Тотнъм за последните 25 години

Вижте кои са те

Животното, играл за Севиля, Реал (Мадрид), Арсенал и Рома, разкри най-паметните мачове в кариерата си пред известното издание fourfourtwo.

23-ти май, 2004: Севиля - Осасуна 1:0

Вкарах доста голове в първия си сезон в Севиля, само че най-важният бе против Осасуна. Мачът приключи с 3 червени картона! Победното ми попадение обезпечи класиране за Купата на УЕФА - прекъсвайки деветгодишна суша. Трябва да благодаря на Дани Алвеш, който накара топката да кацне върху крайници ми, а по-късно аз я запратих в мрежата.

 Снимка 323735
Източник:

9-ти януари, 2007: Ливърпул - Арсенал 3:6

Това беше вманиачен мач. Вкарах 4 гола и изпуснах дузпа (б.р. избавена от не какъв да е, а Йежи Дудек)! Няма да не помни невероятната атмосфера на стадиона. В края на мача почитателите на домакините ме приветстваха, а аз токущо бях отстранил любимците им за купата. Затова обичам толкоз доста футбола на Острова. Все още си представям ясно този миг от кариерата си, щом си затворя очите.



15-ти юли, 2007: Бразилия - Аржентина 3:0

Най-паметният мач, който съм гледал се случи 3 години по-рано, само че аз не играх. Финал на Копа Америка против Аржентина. Водеха ни с 2:1 до последните секунди на мача. Адриано съумя да изравни в 93-та минута, а по-късно ги бихме на дузпи. За моя наслада съумях да взема присъединяване в огромното дерби - още веднъж на край през 2007-ма. Вкарах първия гол в мача (б.р. попадението си заслужава да се види на клипа отдолу). Това беше вторият ми трофей с Бразилия. Още не мога да скрия насладата си като се сетя. Тогава те имаха популярен тим - Меси, Тевес, Верон. Ние пък бяхме измъчвани от доста кадрови проблеми преди конфликта. Шокирахме целия свят.



23-ти декември, 2007: Барселона - Реал (Мадрид) 0:1

Най-важният гол, който вкарах за Реал. И то на " Камп Ноу ". Голът беше доста хубав. По това време експертите считаха Барселона за най-хубавия тим в света. Роналдиньо беше във вихъра си. Никой не ни даваше късмет, само че ги победихме и спечелихме купата. Беше голямо достижение.



Жулио Баптища бе част от галактическия тим на Реал. Покори сърцата на почитателите с зашеметяващите си осъществявания, а четирите му гола на " Анфийлд " сигурно към момента карат всеки " артилерист " да се усмихва.

 Те се провалиха във Висшата лига, само че в този момент възраждат кариерите си
Те се провалиха във Висшата лига, само че в този момент възраждат кариерите си

Вижте футболистите, които се радват на ново начало
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР