Няма как да скрием щастието си от факта, че есента

...
Няма как да скрием щастието си от факта, че есента
Коментари Харесай

Есенно вдъхновение от Мис Плюс Сайз Веси Маринова: "Първо се влюбете в себе си!"

Няма по какъв начин да скрием щастието си от обстоятелството, че есента сподели и красивото си лице. Онова със стотици багри в листата, със студените утрини и топлите следобеди. Радваме му се, а очевидно и освен ние. 

Именно на топлата есен се порадва и плюс сайз миската Веси Маринова, която разгласява ефектни фотоси от някой от столичните паркове:

Виж още: Моника Валериева проговори за психическото си здраве и ужасяваща мисъл, която ѝ минавала през ума 

Като всяка моделка обаче, и Веси не пропусна да покаже тоалета си за парка в подробност, а под фотографията по-долу тя просто написа: " Влюби се първо в себе си ".

Самата неотдавна се включи в акция на своята добра другарка Мариана Маринова, в която приказват за това, че същинската хубост няма форми, цвят или възраст. " Важно е да сме положителни хора и да се обичаме самите ние, тъй като в случай че ние не си даваме сами обич, то по какъв начин бихме могли да чакаме различен да ни я даде ", попитаха тогава миските.

Виж още: Сузанита продължава с провокациите, отиде и на вманиачен ваучър в Истанбул

Иначе самата Веси Маринова е същинска звезда в TikTok, където може да се похвали, че видеата ѝ имат над 1 млн. лайкове. Въпреки това обаче, и там се сблъсква с значително злобари. Но на всички тях Веси постоянно знае по какъв начин да им затвори устите. 

Изображение: https://www.instagram.com/vesimarinova/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР