Няма как да се стигне до затваряне отново. В един

...
Няма как да се стигне до затваряне отново. В един
Коментари Харесай

Алибегов убеден, че няма да има ново затваряне на дискотеките

Няма по какъв начин да се стигне до затваряне още веднъж . В един миг по този начин и не разбрахме за какво ни затвориха. Решихме, че в действителност имаме виновност за скока на заболелите, само че два дни по-късно виждаме десетки хиляди души по площади и улици, никой не съблюдава противоепидемични ограничения. Няма по какъв начин да разбираем на личния състав за какво ще стоят затворени у дома. Бяхме принудени да минем в режим на отваряне "

Това съобщи ръководителят на Асоциация на заведенията Ричард Алибегов пред Bulgaria ON AIR.

По думите му евентуално е нямало да подхващат нищо, в случай че не са били всеобщите събития в страната. Според него няма съображение единственият затворен отрасъл да бъде техният.

Алибегов разяснява, че са вложили доста средства за стерилизация и твърди, че личният състав е подготвен и обезопасен . По думите му несъмнено има нощни заведения, които не съблюдават ограниченията, само че поради тях не трябвало да се затваря целия отрасъл.
 Пак отварят нощните заведения
Пак отварят нощните заведения

Толкова доста хора са по площадите, а ние да сме без работа и пари, считат от сектора

Той акцентира, че само желаят да работят умерено. А компании, наброяващи повече от четирима души, ще сядат на обособени маси в заведенията.

Председателят на Асоциация на заведенията посочи, че има доста непоколебим надзор от страна на управляващите - даже по два пъти дневно. Самият той се е изненадал от кое място страната е извадила този запас.

" Констатират се нарушавания, постановат се санкции. И преди са ни проверявали доста, в този момент е всекидневно. Хубаво е да се знае, че когато някой е нарушил, е санкциониран ", означи той.

" Хората са наплашени, това е безспорен факт. Така ще бъде дълго време, само че би трябвало да стартираме да живеем с този вирус. По Черноморието не отварят всички заведения. В София също не са отворили всички нощни заведения ", уточни Алибегов.

Според него има схващане по предлагането им за нощния звук - ограничаването да отпадне за два месеца, само че сезонът по морето занапред стартира и ще би трябвало да се изчака, с цел да се реши какво се случва.

Припомняме, от 10 юли до второ разпореждане по предписание на Здравното министерство бяха затворени всички питейни заведения, нощни заведения и пиано питейни заведения на закрито. Забраняваха се всички всеобщи празненства с повече от 30 присъстващи.

Два дни по-късно от здравното министерство оповестиха, че нощните заведения още веднъж могат да работят.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР