Няма как да се стигне до обща позиция за военна

...
Няма как да се стигне до обща позиция за военна
Коментари Харесай

Радан Кънев: Със заклинание не може да се стигне до обща позиция за оръжие за Украйна

" Няма по какъв начин да се стигне до обща позиция за военна помощ за Украйна със заклинания ". Това съобщи евродепутатът Радан Кънев пред БНР часове преди съдружния съвет, на който би трябвало да бъде разисквано даване на оръжие за Украйна.

Той изясни, че е ясно какво желае да чуят гласоподавателите на Българска социалистическа партия , доста добре знаят какво желаят да чуят гласоподавателите освен на " Демократична България ", само че и на огромна част от гласоподавателите на " Продължаваме промяната ".
 Управляващите разискват военна помощ за Украйна на съдружен съвет през днешния ден
Управляващите разискват военна помощ за Украйна на съдружен съвет през днешния ден

Договарят и бъдещо посещаване в Украйна

" Добре виждаме, че доста български политици стъпват деликатно и чакат да прочетат първо във вестника какво е публичното мнение през призмата на настоящата социология, преди да създадат каквото и да било изказване, камо ли да вземат решения ", изясни Кънев.

Относно апела на премиера Кирил Петков всеки български жител да подари по една заплата в помощ на Украйна, евродепутатът посочи, че след два месеца военни дейности всеки е направил това, което е решил за вярно и допустимо.
 Кирил Петков оповести банкова сметка за Украйна
Кирил Петков оповести банкова сметка за Украйна

Коалиционният съвет ще е идната седмица

" Повечето хора, които познавам, са дарили средства, в това число по военните сметки на Украйна, които не са загадка. Добре е, че българското държавно управление заема ясна позиция , само че това не може да бъде вест, не е новината, която се чака. Новината, която се чака, е, както и самият министър председател сподели в изказванията си - дали има обща българска позиция по тематиката за подкрепяне на Украйна с оръжия. Такава позиция очевидно няма и идващият въпрос е дали тя може да бъде построена ", сподели Кънев.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР