Няма как да се оплачем от липса на емоции в

...
Няма как да се оплачем от липса на емоции в
Коментари Харесай

Кой ще запълни четворката? "Манчестър Сити" срещу "Олимпик" Лион

Няма по какъв начин да се оплачем от липса на страсти в Шампионска лига! Въпреки че щяхме да сме удовлетворени и единствено на подновяването на мачовете след пандемията от ковид, тимовете, които се класираха за последните срещи в Португалия, ни предложиха обрати, дъжд от голове и страсти, които подхождат на най-силния европейски клубен шампионат.

Вече са ясни три от отборите на полуфиналите -, и. Днес е време да узнаем името на последния, а разногласието е сред " Манчестър Сити " и " Олимпик " Лион. Мача може да гледате през днешния ден (15 август) директно по bTV Action от 21:30 ч.

Снимка: Getty Images

Какво можем да чакаме?

" Манчестър Сити " сигурно ще излезе на терена със самочувствието на любимец в срещата. " Гражданите " мечтаят за успех в европейски клубен шампионат от години. И все нещо им убягва! Сега, в най-странния сезон в Шампионската лига, когато нещата се вземат решение в 90 минути, а не в два мача, когато публиката я няма по трибуните и когато изненадите дебнат отвред, всичко е допустимо!

Мениджърът на " Сити " Хосеп Гуардиола знае по какъв начин се печелят такива шампионати. Все отново той победи два пъти с " Барселона " в Шампионската лига, а след разочароващото показване във Висшата лига (второ място и 18 точки закъснение от първенеца " Ливърпул " ) на " Сити " му е необходим също подобен.

Снимка: Getty Images

Гуардиола няма да може да разчита на Серхио Агуеро, само че всички други са на линия за дуела.

" Олимпик " Лион въпреки това изживява смелата си фантазия. Френският отбор не беше слаган в сметките на никой футболен експерт за тазгодишното издание на Шампионска лига. Но не щеш ли е на четвъртфинал, освен това откакто в профил " Ювентус " и още веднъж унищожи проектите на Кристиано Роналдо да победи в конкуренцията с тим от трета страна.

Снимка: Getty Images

" Олимпик " Лион продължава да е френският тим с най-вече участия в Шампионската лига - 16, а традициите са нещо значимо в такава напрегната фаза на най-силния европейски клубен шампионат. Късметът също! И, в случай че той реши, че на полуфинал ще играят " хлапета ", и най-скъпият тим е безпомощен!

Но всичко това ще стане ясно по-късно през днешния ден! Не пропускайте четвъртфинала от Шампионската лига сред " Манчестър Сити " и " Олимпик " Лион, довечера (15 август) от 21:30 ч., директно по bTV Action.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР