Няма как да се изчистят казусите, докато начело на основни

...
Няма как да се изчистят казусите, докато начело на основни
Коментари Харесай

Стайков, АКФ: В момента управляват приятелите на Петьо Еврото и няма как да сме оптимисти

Няма по какъв начин да се изчистят въпросите, до момента в който отпред на съществени проверяващи институции, като Софийската градска прокуратура, има хора, свързвани с показания, някои от тях и със записи и фотоси с разследваните лица. Не съм оптимист освен това управление. Това съобщи пред БНР проверяващият публицист Николай Стайков от Антикорупционния фонд и заявява, че те ще продължат да осветляват такива проблеми и информации.

Според него в антокорупцията най-съществен е тонът на върха. В момента ръководят приятелите на Петьо Еврото от " Осемте джуджета " и няма по какъв начин да сме оптимисти в нито един от двата огромни случая на въздействие в правосъдната система, безапелационен бе той и прикани:

" Ако имаме институции, като Инспекторат, като Висш съдебен съвет, на място, за мен след публикуването през вчерашния ден на документа с показанията от 11 страници на административния началник на СГП би трябвало през днешния ден тя към този момент да не е на тази позиция, само че виждаме, че още веднъж има едно снишаване на институциите и че апелите и изпълняващият функционалностите основен прокурор Борислав Сарафов и ръководителят на столичната прокуратура да си подадат оставките, тъй като те са искрено необективни и нямат интерес от разкриването на цялостната истина и по " Осемте джуджета ", и по Мартин - Нотариуса ".

Снимка: БГНЕС
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР