Няма как да продължи този парламент, ако ГЕРБ продължава с

...
Няма как да продължи този парламент, ако ГЕРБ продължава с
Коментари Харесай

Петков заплаши ГЕРБ с разпадане на коалицията

Няма по какъв начин да продължи този парламент, в случай че ГЕРБ продължава с плаващите болшинства. Това е освен предизвестие, а апел, че те вкарват голям риск в политическата система. ПП-ДБ да сме начело като смокинов лист, а те откъм гърба за значимите неща за обществото да си ги прокарват с други болшинства. Това съобщи съпредседателят на ПП Кирил Петков в коридорите на Народното събрание, представен от Nova.

Поводът за коментара му е вчерашното съвещание на правната комисия, на което трябваше да бъде изслушан министърът на правораздаването Атанас Славов, само че това не се случи поради отвращение от страна на ГЕРБ-СДС, Движение за права и свободи и „ Възраждане “.

Защо ГЕРБ-СДС употребява различни болшинства, с цел да блокира значими за обществото неща? “, пита реторично Петков съдружния си сътрудник.

„ Използването на плаващото болшинство с Движение за права и свободи и „ Възраждане “ е проблем за нас “, добави той.

Според него няма проблем ГЕРБ-СДС да имат повече комисии, „ с цел да могат да управляват държавното управление в първата ротация “. По-големият боязън на ПП-ДБ е какъв брой от тези комисии ще отидат, да вземем за пример, във „ Възраждане “.
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР